Lesaanbod

Skills cursus
Coaching op maat! Wij gaan samen met JOU bekijken wat JIJ wilt leren en bereiken. Iedere leerling krijgt een individueel lesplan en aan de hand van een portfolio map zullen we bijhouden wat er in de les behandeld is.

Je kan je inschrijven voor onderstaande skillslessen*.  Deze lessen zijn voor elk niveau. Lesvorm is wekelijk 40 minuten duoles.

Zang (Rock Central)
Gitaar (Rock Central)
Basgitaar (Rock Central)
Drums (Rock Central)

Voor de meer gevorderde  muzikant of als je een intensievere lesvorm wenst kan je je inschrijven voor de skills-premium-lessen. Lesvorm: wekelijks 30 minuten priveles.

Zang premium (Rock Central)
Gitaar premium (Rock Central)
Basgitaar premium (Rock Central)
Drums premium (Rock Central)

* Aangezien alle inschrijvingen en betalingen door de SKVR verwerkt worden zal de inschrijving plaatsvinden op de SKVR website.

Bandcursus
Wil jij samen met anderen in een band? Of heb je zelf al een band die goede coaching in de vorm van bandles kan gebruiken?
Schrijf je nu in voor de  bandcursus! Tijdens een traject van 16 weken krijg je samen met anderen wekelijks 1 uur bandles. Afhankelijk van je niveau en beschikbare plaatsen word je door ons in een band geplaatst. (Als je jezelf met alle leden van een bestaande band hebt aangemeld, laat dat dan even weten en stuur een mailtje naar Shandhia Jaghai, s.jaghai@skvr.nl). Ter afsluiting van de cursus is er een optreden met jouw band in poppodium Baroeg!
Lesvorm: wekelijks, 60 minuten groepsles.

Schrijf je in voor de bandcursus:
Band (Rock Central)

* Aangezien alle inschrijvingen en betalingen door de SKVR verwerkt worden zal de inschrijving plaatsvinden op de SKVR website.


Bandcoaching (bestaande band)
Bij het spelen in een band heb je te maken met allerlei zaken zoals: sound, songwriting, repertoirekeus, arrangementen, teamwork enz. Maar ook zaken als presentatie, publiciteit & promotie, netwerken, produceren, het vinden van een bookingskantoor of platenlabel.

Voor al deze zaken hebben we specialisten in huis die je hiermee kunnen verder helpen.
Bandcoaching-consults vinden plaats op afspraak. Het tarief voor bandcoaching is 42,50 (incl. BTW) per uur met een minimum afname van 2 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak stuur je een email naar s.jaghai@skvr.nl.

Auditiecoaching Fontys Rockacademie
Omdat de Fontys Rockacademie jaarlijks vele honderden aanmeldingen krijgt is het toch een pittige klus om aangenomen te worden als student. Onze coaches zijn officiële licentiehouders die jou kunnen begeleiden naar deze opleiding. Zij kijken naar jouw vaardigheden, ambitie en onderwijsbaarheid en zullen aan de hand van een intensief coachingstraject beoordelen of jij geschikt bent voor de opleiding. Sluit jij dit traject goed af dan ben je al automatisch door naar de tweede selectieronde!
Meld je nu aan voor een intakegesprek! Hieruit volgt, afhankelijk van jou speelniveau, visie en kennis een persoonlijk advies voor het te volgen auditiecoachings traject. Om jezelf aan te melden stuur je een email naar s.jaghai@skvr.nl.

 

Masterclasses en gastcolleges
Naast ons reguliere lesaanbod organiseren wij regelmatig gastcolleges door medewerkers van grote platenmaatschappijen, boekingskantoren, muziekfestivals etc. Op deze colleges kun je al je vragen laten beantwoorden door de echte professionals uit de muziekindustrie! Ook kan je masterclasses verwachten van bekende artiesten. Dus hou onze site dus nauw in de gaten, want dit mag je zeker niet missen!

Op alle cursussen, lessen en coachingstrajecten zijn de algemene voorwaarden van de SKVR van toepassing. Zie www.skvr.nl