Coaches

 

Annika Boxhoorn – Vocals & Performance​

Vocals & Performance Coach Annika studeerde in 2009 cum laude af aan de Pop Academy van het Rotterdams Conservatorium, Codarts. Zij volgde hier als hoofdvak zang, met als minors Educatie en Songwriting. Inmiddels heeft Annika op het gebied van educatie vele kilometers gemaakt met workshops op middelbare scholen en als leider van verschillende koren. Momenteel geeft zij les op het conservatorium in Rotterdam, bij de muziek afdeling van de TU in Delft en dus ook bij Rock Central!
Als studio vocalist werkte ze onder andere met Raymzter en Ali B en verschillende dj's. Annika tourde met The Devil's Blood en leden van Peter Pan Speedrock. Van Graspop tot Hellfest en van Zwarte Cross tot Wacken Open Air. 
Als solo artiest speelt Annika eigen liedjes in verschillende settings, maar het liefst met haar eigen bandje.

'Rock Central is een fijne plek, met een goede leersfeer. Laat je inspireren door onze docenten en medeleerlingen!'

www.annikamusic.nl


(foto: P.Pernet)

Patrick van Vlooten – Guitar

Het begon allemaal met het componeren van Rave en Jungle op de computer, dit inclusief afkeer voor alles wat met popmuziek te maken had. Op zestien jarige leeftijd kwam Patrick in aanraking met de elektrische gitaar en groeide zijn passie voor het bespelen van een echt instrument. Destijds heeft Patrick bij verschillende docenten gitaarles gevolgd, na verloop van tijd kwamen de eerste bandlessen en bands buiten de muziekschool in beeld. In 2010 studeerde hij af aan de Rockacademie en momenteel verdient hij zijn boterham geheel met muziek, iets wat hij 10 jaar geleden niet had durven dromen! Eind 2010 begon hij notabene met lesgeven in het lokaal waar hij al die jaren terug zijn eerste gitaarles kreeg, bij de SKVR! Ook heeft hij door de jaren heen met diverse bands op veel podia in binnen- en buitenland gespeeld, en nog steeds! Bij Patrick kun je terecht voor verschillende genres en stijlen, maar zijn hart ligt bij de hardere alternatieve gitaar muziek.

Als jouw streven is een zelfstandige muzikant te worden, meld je dan nu aan bij Patrick! 


Jos Kamps – Bass

Jos studeerde cum laude af en behaalde als eerste student de Mastertitel basgitaar bij Michel van Schie (Anouk, The Voice etc.) aan het Rotterdams Conservatorium, met drums als tweede instrument. In Denemarken studeerde hij aan The Royal Academy of Music en in de Verenigde Staten (music management) aan het prestigieuze Berklee College of Music in Boston (USA). Jos doceerde basgitaar en popmuziek op internationaal niveau bij instellingen als de Rockacademie, Herman Broodacademie, Zadkine Popacademie, SKVR, Rotterdams Conservatorium (Codarts) en Kathmandu Jazz Conservatory in Nepal. Hij tourt de wereld rond als sessie- en studiobassist met o.a. Blaudzun, Eric Steckel (USA), Juan van Emmerloot (Steve Lukather, Stef Burns). Als projectleider en manager is Jos betrokken bij o.a. SKVR Popschool, Bandcoach Nederland en BassAcademy.com.

“Techniek, sound en timing zijn ontzettend belangrijk, schrijf je dus nu in bij Rock Central!”

www.joskamps.com


Paul van Hese

Paul van Hese – Drums

Op 15-jarige leeftijd begon Paul pas met drummen, en werd in slechts 4 jaar tijd klaargestoomd voor de Rockacademie. Hij speelde in verschillende bands met stijlen variërend van pop tot funk en van metal tot hiphop. In 2006 is Paul begonnen met lesgeven bij drumschool Mark Eeftens, waar hij vroeger zelf les heeft gehad. Ook geeft hij les op het Markenhage College in Breda, waar leerlingen middels het rockblok project een instrument kunnen leren bespelen. In FIjnaart geeft hij les bij 2 muziekverenigingen. De huidige band van Paul van Hese is Volt Violin. Deze band bestaat nu zo'n 2 jaar en speelt sferische rock muziek die doet denken aan bijvoorbeeld Muse of Jeff Buckley. Ze speelden al in de Mezz, 013, Mosselrock en Breda Barst.
Meer info op www.voltviolin.com

“Uiteraard heb ik zelf het nodige in te brengen in een les, maar als een leerling vanuit zijn eigen motivatie dingen wil leren dan is dat denk ik de beste methode”.


 

Patrick en Paul zijn door de Fontys Rockacademie officieel gelicenseerd voor het verzorgen van de auditie-coaching.